ویزای قطر

10 / 10
از 25 کاربر

کشور قطر و به تبع آن تور قطر یکی از مقاصدی است که گردشگران و مسافران برای سفر آن را انتخاب می کنند که سفر به قطر نیز نیاز به اخذ ویزا دارد. اگرچه این کشور چندان مورد استقبال گردشگران نیست اما با این حال هستند افرادی که قطر را نیز در لیست سفر های خود می گنجانند زیرا یک موقعیت تجاری مناسب در نزدیکی کشور ما محسوب میشود؛ همچنین جاذبه ای مختصر توریستی نیز دارد. اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که قصد سفر به قطر را دارید در ادامه با ما در مجله گردشگری توریستی ها همراه باشید چرا که قصد داریم در این بخش اطلاعاتی را در مورد ویزای قطر در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهیم.

ویزای قطر 

انواع مختلف ویزای قطر بر مبنای کاربرد

دریافت روادید و ویزای قطر برای کاربری های مختلف متفاوت است از این رو در ادامه به معرفی انواع ویزای قطر می پردازیم.

  • ویزای قطر برای مقامات رسمی کشور از جمله انواع ویزای رسمی قطر است.

  • یکی از انواع ویزای قطر ، ویزای تجاری قطر می باشد.

  • از جمله پرطرفدارترین انواع ویزای قطر ، ویزای توریستی قطر است. ویزای توریستی خود در دو نوع مختلف وجود دارد.
    افرادی که تمایل دارند از دو کشور قطر و عمان دیدن نمایند باید اقدام به اخذ ویزای توریستی مشترک نمایند.
    نوعی از ویزای توریستی قطر نیز وجود دارد که تنها مختص شهروندان لهستان ، ترکیه ، مجارستان و قبرس می باشد و به آن ویزای فوری قطر گفته می شود.

  • افرادی که قصد دارند به عنوان کشور سوم از قطر عبور نمایند و یا در آن اقامت داشته باشند، باید ویزای ترانزیت قطر دریافت کنند.

  • ویزای بازدید و یا ویزای مجدد قطر نیز از دیگر انواع ویزای قطر می باشند.

  • برای شهروندان و همراهان شهروندانی که عضو شورای همکاری خلیج فارس هستند نیز نوعی خاص از روادید قطر صادر می شود.

عکس و انواع ویزای قطر 

مدارک لازم برای ویزای قطر

  1. کپی پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماه
  2. رزرو قطعی هتل و پرواز

هزینه ویزای قطر

هزینه ویزای قطر بسته به نوع آن بین 100 تا 200 ریال قطر متغیر است و تنها در این میان ویزای مقامات رسمی هستند که از پرداخت هزینه ویزا معاف می باشند.

اعتبار ویزای توریستی قطر

همانطور که گفته شد ویزای توریستی یکی از انواع ویزای قطر است که پس از صادر شدن دارای 3 ماه اعتبار می باشد. بدین معنی که شما پس از دریافت روادید قطر ، تا حداکثر 3 ماه زمان دارید تا وارد خاک قطر شوید و پس از ورود به قطر نیز می توانید یک ماه در این کشور اقامت داشته باشید. نکته قابل توجه این است که امکان تمدید ویزای توریستی قطر وجود ندارد.

ویزای قطر

اطلاعات تماس و آدرس سفارت قطر

آدرس سفارت قطر در تهران: تهران، بلوار آفریقا، خیابان گل‌آذین، پلاک ۴

• تلفن تماس سفارت قطر: ۷- ۲۲۰۲۹۳۳۶ (۰۲۱)، ۲۲۰۲۹۳۳۷، ۲۲۰۵۸۴۵۳، ۲۲۰۵۱۲۵۵ و ۲۲۰۵۱۲۵۶

• ساعت کاری سفارت قطر: شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۵:۳۰

لطفا خاطره ای از سفر ، یا حرفی و سخنی درباره موضوع این بخش دارید بفرمایید
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :